Supergott

Så gott detta var.....dela i bitar. När de fortfarande är varma så på med smör o riven parmesan....mums.
Laktosfritt...

2 dl majsmjöl
1 dl sesamfrön
1 dl Solroskärnor
1/2 dl linfrön
Blanda det ovanstående i en bunke. Häll i 1/2 dl rapsolja och 2,5 dl kokande vatten och blanda väl.
Bred ut på bakplåtspapper på plåt (blir en hel plåt) och smeta försiktigt ut med slickepott.
Grädda på plåt i 150 grader i drygt en timme.
Ta ut och skär eller bryt i bitar.
Låter faktiskt gott!!
Trevlig helg!
Kram
Jag svarar här på dina funderingar:)
Vi bor i umeå o husen ligger 35 km från oss (enkel väg)norrut. Så vi hamnar ännu längre norrut när vi väl flyttar dit:)
Nej vi har inte nytt kök i vita huset. Det vita huset har vi bara gjort i ordning så pass att det går bo där. Toan är renoverad, rören bytta elen är fixad m.m...Detta har vi gjort för att vi ska kunna vara där utan att hålla på o pendla fram o tillbaka.
Det vita huset ska sen hyras ut till min mamma när vi själva kan flytta in i det röda huset.
Det vita huset har ju 1 rum o kök nere som det går att bo i. Vinden är i uselt skick...men det kommer vi ha som förråd tills vidare.
Så vi har hållit på med båda husen.
Kram
Mmmm, gott med parmesan på! Jag är helt tokig i parmesan=) MEN, en sak som min kära mor gjorde mig uppmärksam på var att jag missat en viktig sak i receptet på min blogg. Innan man ställer in plåten i ugnen ska man strö flingsalt över. Så testa det nästa gång och du kommer garanterat att få en ännu större smakupplevelse=)