HD

Sonen har köpt ny motorcykel...men såklart ska han fördärva den o bygga om den.
Jag gillar den som den är.

Jag vill ha...

En gammal kökssoffa...går bra med omålad oxå...så kan jag själv få det nöjet.


En råsaftcentrifug




Och dessa skorna...


Underverket

Mojmoj´s lille goding.....helt underbar...o så söt sen...en riktig liten sirapsklump.

2 olika

Min favorittidning har kommit...


Titta vem som tittat upp till oss.....



Utslängd

Mille har blivit bortkastad från sin soffa nu när det fixas i V-rummet. Men han har inte svårt o hitta en ny soffa. Fast det är nog inte lika varmt o skönt i uterummet.

Då var det dags igen...

Då var det dags igen att plocka i hop alla saker i V-rummet. För ca ett år sedan målade vi om men trivdes aldrig riktigt med denna gråa färg. Så det har liksom aldrig blivit att man fixat till det ordentligt. Dessutom hade jag beställt tyg som skulle passa i hop med färgen och sydde nya gardiner. Inte ens de gillade jag. Och nu ska det äntligen bli mina favoritfärger. Mina barn säger att jag är så tråkig som bara vill ha de färgerna......men det skiter jag i ;-)

Den här färgen är det nu...



Snart Vår

Alltså ja e litta sen men nu ska ja prova o blogga från mobilen....skratta inte. Inhandlat lite vårblommor. Hmm..nu ska vi se om jag kan lägga till en bild...
Ja, det kunde jag.... nog...det återstår o se. Lyktan är tänd.....jo, lite nya koppar blev det med.....precis som om man inte har några :-)































Söndagsmorgon


Taget från altandörren.....

Vegetariskt

Nikita är hemma från Bollerup nu i helgen o det ska lagas mat. Detta blev uppskattat. Jag bytte ut bacon mot vegetariskt o likadant med philadelphiaosten fick jag ta en laktosfri o smaksätta den själv. Enkelt o gott...


250gram

spiralpasta

3paket

bacon

1 näve

färsk hackad persilja

2,5 dl

grädde

1 burk

philadelphiaost paprika och lök

0,5 tsk

sambal oelek

 

salt, vitpeppar och paprikakrydda

 

riven ost

 

GÖR SÅ HÄR

1. Knaperstek baconen som du skurit/klippt i mindre bitar, ställ sedan åt sidan. Koka pasta på angiven tid. Häll av i durkslag, och sedan tillbaka i kastrullen med en klick smör. Blanda ner baconen. Blanda grädde, hälften av den rivna osten, persiljan och kryddningen efter egen smak i en liten bunke Vispa lätt.

 

2. . Häll över pastabaconen i en ugnssäker form som du smörat. Klicka ner lite färskost över pastan och ringla över gräddblandningen. Strö sedan över resterande ost. Placera mitt i ugnen, 200 grader ca 10 minuter eller tills osten smält och fått lite färg.


Ljus i vårt hus

Hittade en fin gammal ljusstake i källaren. Kan inte bestämma mig för om jag gillar gammalt eller nytt.....men jag vill ha både ock.


Vita tulpaner blev inhandlat idag...


Måste oxå bara säga att nu har julen blivit bortstädad...så gott som iaf.



Älskade barnbarn.....en riktig fighter.....puss

Knoppar


Tog ett foto idag på vår syrén. Den har börjat att knoppa sig.
Ingen vinter här inte. Fåglarna har kvittrat idag.

2011

Ja, 2011 blev ett underbart år...jag blev mormor till världens finaste barn.  Han gillade tydligen inte sin enrummare o ville ha mer space. Det är till att ha stora krav...vad ska det bli av den här lilla killen? Redan i vecka 32 tittade han ut. O vet ni vad?...Jag fick vara med denna underbara dag...en riktigt känsloladdad dag.
I går, nyårsafton fick de lite permision o fick komma hem.