Golv

Ett golv.....så nu behöver man inte riskera att trilla ner i källaren.
 

Rörläggare

Det har ju dragit ut en del på tiden med badrummet. Dels så fick vi ha en avfuktare ståendes några dagar o sen kom inte rörläggaren som han lovat. Men nu har vi fått hit en annan som ställde upp o jobbade igår, lördag. Så idag är Uffe i full gång där inne o lägger isolering o golv.


Lilla snigel akta dig

Är sommaren slut? Ja, de e den nog. Slängt gamla blommor o skulle diska av krukor.....o vad hittar jag? En mördarsnigel.....huuuuu.....japp....ett litet skrik kom de allt....."gubben" räddade" mig.....men nu e krukorna diskade.


Guldigt o grannt

Visst blev det fint.....men inte riktigt som jag hade tänkt mig.
 
Badkaret placerade vi mitt i badrummet.....guldigt o fint.
 
Nej, så illa är det inte. Var en runda in på XXXLutz för att se om det fanns några snygga badrumsmöbler och då såg vi b.l.a detta.....huuuuu...vill någon ha det så här?
I vårt badrum har inte hänt så mycket...jo, lite väggar o rör är bortsågade...luftfuktaren står fortfarande kvar. Vi har i alla fall inhandlat kakel...efter många om o men. Vet inte hur många ställen vi varit på. Och nu ränner vi runt efter badrumsmöbler, vask o toastol, blandare, dusch, ja, allt vad man ska ha.....oj, oj, oj vad trött jag är på det....o trött på röran här hemma. Minsann inte lätt o veta vad man vill ha. Men det blir väl klart till slut. Mycket som ska ändras om oxå vad det gäller rör o så. Golvbrunnen ska flyttas o likaså duschblandaren.
 
Inhandlade lite tillbehör på Ikea igår.
 
 

Kakel o klinker

Det snurrar i huvudet.....kanske inget ovanligt 😄 I går var vi iväg igen o kollade på kakel. Minsann inte lätt men tror nog att vi fått till det som vi vill. Bara en kakelplatta till vi måste hitta.
Ser fortfarande ut så här.....


Nattliga Sms

Fick ett sms 2.36 i natt
Och det roliga var att jag hade vaknat bara en stund innan o var ju fakktiskt uppe...men förstod ju efter ett tag...yrvaken som jag var... att det var felskickat...kände igen orden....för hur många sådana sms har man inte skickat till Max??? :-)
Några minuter senare kom detta...
 

Hur går det med badrummet?

Jodå, ser du att...det går väl framåt. Bara upptäckt lite fukt.....o fukt o fukt. Så nu har vi fått satt in en avfuktare som ska stå här ett tag. För mig låter den hemsk.....e så ljudkänslig. Det som är positivt med detta är ju att vi får lite från försäkringsbolaget vilket vi inte hade räknat med när vi (Uffe) började o riva.
Och nu måste jag tömma min klädkammare på allt. För den ligger precis under. Hur jobbigt är inte det? Har redan ramlat ner en massa skit där.....ska ta ett ryck där i helgen o lägga ner i kartonger....Men i vilka kartonger? För gubben var så smart o lånade ut våra flyttkaronger i dag o trodde det skulle räcka med att han lämnade 3 kvar till mig. Gahhhhhh......så jag får väl ta en tur till Jula eller ngt o köpa fler.
 
 

Vad blir det för mat?

Jo, räkor i stark sås.....så gott o framförallt enkelt.


Känsliga tittare varnas......

.....för ett riktigt fult badrum....för visst är gult fult? Ja, så här har det sett ut sen vi flyttade in. Egentligen var det badrummet som skulle blivit renoverat allra först men det har kommit en massa emellan.
Och inte har man ens haft någon lust till att piffa till det över huvud taget.. T.o.m att städa där tog emot.
Huuuuu...att jag ens visar det.
En bidé fanns oxå men den plockades bort för ett tag sedan.
Kakelplattor hade redan lossanat. Fogarna spruckna. Visst är det fint med gula fogar??? ;-)
Tjusigare hållare till toapapper kan man väl inte ha?
Denna hade vi tänkt få ner hel för att behålla...ja, det är sant...men den satt som berg och sprack på två ställen. Hade nog gått o limma...men nej, jag slängde den idag.
 
 
Ochh det är väl ungefär så här det ser ut nu. Så det är tur att fler toaletter o dusch finns.
 

Liten har blivit stor

Kung Fu Panda e spännande.....